Har du sparet penge op til drømmeboligen?
 

Fra 1. november 2015 er indført nye krav på boligområdet. Du skal selv komme med en udbetaling på 5% af prisen, hvis du ønsker at købe en ejerbolig. Du kan dog fortsat låne 80% af boligens pris som et realkreditlån og 15% i pengeinstituttet, men de sidste 5% skal du altså selv stå for. Det betyder f.eks., at du skal have 75.000 kr. for at købe en bolig til 1,5 mio. kr.

I visse tilfælde kan kravet fraviges - f.eks. hvis du er nyuddannet og har et job med en indtægt, der gør, at du har et tiltrækkelig stort rådighedsbeløb efter at have købt boligen, men endnu ikke har nået at spare nok op. Eller hvis du, for at afværge økonomiske problemer - for eksempel i forbindelse med arbejdsløshed - sælger dit hus med tab og herefter køber et billigere hus, som bedre svarer til din nye økonomi.

Prøv vores boligberegner her.

Med Frøs Boligberegnere kan du beregne eksempelvis hvad du kan købe for eller hvad din friværdi er. Husk at beregningerne er vejledende og du skal kontakte en af vores rådgivere, for at få en præcis beregning.

Kom igang med opsparingen

Går du og drømmer om bolig, men har ikke sparet de 5% op til udbetalingen herpå? Sammen med din rådgiver, kan du lave en opsparingsplan - så er drømmeboligen snart indenfor rækkevidde.

Frøs Boligopsparing

Går du med drømmen om en ny bolig, så har vi en attraktiv opsparingskonto i Frøs, hvor du får en bonusrente i forbindelse med udbetaling. Læs mere her

 
Kontakt din lokale afdeling, og hør mere om dine muligheder.
Kontakt en rådgiver