Du får mere ud af at spare op hos Frøs
 

Frøs er en af landets sundeste og mest solide banker. Og det har vi altid været (også under finanskrisen). Derfor er vi i stand til at tilbyde vores kunder en række attraktive opsparingsprodukter, fx Frøs TotalOpsparing, Frøs Børneopsparing mv.

Sammensætningen af jeres opsparinger er en naturlig del af vores Frøs TotalRådgivning. Det betyder, at familiens opsparinger altid matcher den samlede privatøkonomi - og at vi vurderer sammensætningen og indskuddene i forbindelse med det årlige tilbud om et gratis "serviceeftersyn" af jeres økonomi.

Kontantindskud i Frøs på op til 750.000 kr. pr. indskyder er dækket af Garantiformuen. Har du lån, som er forfaldent til betaling, bliver det beløb du skylder trukket fra dine indlån, før du får dækning fra Garantiformuen. Har du nettoindskud udover 750.000 kr. er beløbet ikke dækket af garantiformuen hvilket betyder, at der kan være risiko for at du taber pengene hvis sparekassen går konkurs eller på anden måde kommer under bobehandling. Læs mere her eller klik ind på Garantiformuens hjemmeside.

 
Læs om Frøs TotalOpsparing
Læs om Frøs BørneOpsparing
Læs om Frøs Eventyr/MoneyMaker
Millionærkonto - Lotteri om kontante præmier