Det behøver jo ikke være kedeligt at gå på pension...
 

Den tid er for længst forbi, hvor et farvel til arbejdsmarkedet også var et farvel til alle de sjove ting i livet. I dag er den tredje alder tværtimod et spørgsmål om at leve og opleve - og helst uden for mange begrænsninger.

Den første forudsætning for, at du kan få det seniorliv, du drømmer om, er en solid pensionsordning. Og vel at mærke en pensionsordning, der til hele tiden er skræddersyet til din aktuelle situation. Helt basalt handler pensionsopsparing nemlig om at skabe det størst mulige afkast af dine penge med en risiko, der står mål med dine muligheder, ønsker og behov.

Hos Frøs får du individuel rådgivning af erfarne medarbejdere, der kender pensionsmarkedet ud i alle kroge. Skal du fx placere dine pensionsmidler på en almindelig højrentekonto, i en puljeordning eller i individuelle aktier og obligationer? Eller er den rigtige løsning for dig måske en kombination af flere muligheder?

Vi rådgiver dig også om mulighederne for at supplere din pensionsopsparing med en forsikring, så du og familien er sikret bedst muligt, hvis tingene ikke går, som planlagt og du rammes af invaliditet eller det, der er endnu værre.

 
Læs mere om de forskellige pensionstyper
Pensionsforsikringer