Frøs Lederpris 2015 i Ribe gik til Per Lauridsen
 

Den 25. oktober blev Frøs Herreds Sparekasses Lederpris for Ribe uddelt. Prisen gik til Per Lauridsen og blev overrakt af filialdirektør Emil Jørgensen fra Frøs.

Per Lauridsen blev til modeopvisningen i Jernved Aktivitetshus, overrasket af bestyrelsen, fodboldspillere samt mange lokale indbyggere, som alle ville hylde ham, da han fik Frøs Lederpris overrakt.

Per er p.t. formand for Idrætsforeningen og samtidig træner for klubbens 2. hold i fodbold.

Jernved Idrætsforening indledte for 3-4 år siden et samarbejde med Gredstedbro Boldklub på fodboldfronten. Per var en af initiativtagerne til samarbejdet, og har udført et stor stykke arbejde for at få tingene til at fungere. Derfor er det ikke mindst Pers fortjeneste at seniorfodbolden i Jernved blomstrer i dag. Det ligger Per meget på sinde at skabe en god atmosfære og sammenhold i klubben.

Per har boet i Jernved det meste af hans liv, og har siden ungdommen altid haft en rolle i byen/foreningen både som fodboldtræner, byfestarrangør og bestyrelsesmedlem.

Udover fodbolden har Per også været kraftigt involveret i flere af de større frivillige byggeprojekter i byen. Han var med da aktivitetshuset blev bygget for 12-13 år siden. Senest var han også med i udvalget, som har stået for opførelsen af Jernved Kulturhus.

Per Lauridsen belønnes med Frøs Lederpris 2015 for Ribe. Sammen med prisen følger en check på 5.000 kr.