Frøs Lederpris 2015 i Rødding gik til Pia Dall-Hansen
 

Den 22. oktober blev Frøs Herreds Sparekasses lederpris for Rødding uddelt. Prisen gik til Pia Dall-Hansen Rødding gymnastikforening og blev overrakt af filialdirektør Torben Falkenberg fra Frøs.

Frøs overraskede Pia Dall-Hansen i Røddingcentret, hvor hun var i gang med S-formstræning ? en form for rygvenlig gymnastik. Formand for Gymnastikforeningen Anita Hansen var til stede sammen med de 25 aktive deltager.

 Vi er rigtig glade for, at I har valgt  Pia Dall-Hansen som årets leder, udtaler Anita Hansen. Hun har om nogen fortjent denne ære, da hun er en stor "styrke" i Rødding Gymnastikforening.


Pia har været en del af en aktiv bestyrelse fra 2005 til og med 2010, og siden 2011 har hun været en meget vellidt og dygtig instruktør:

S-formstræning, her arbejder Pia med en særlig form for rygvenlig gymnastik, hvor målet er at genoprette eller bevare ryggens naturlige krumninger. Et hold som længe inden opstart er fuld booket op.

Yoga, hvor Pia er rigtig dygtig til at have fokus på både den fysiske og den mentale del, Hun er god til at lære andre øvelsen i, at være til stede og samtidig bruge kroppen.

Pia er utrolig dygtig og har taget flere relevante kurser, hun er uddannet sygeplejerske og nu selvstændig Senetens behandler. Så hun har en utrolig stor viden omkring kroppen, som hendes gymnaster får rigtig stor gavn af.
Pia tager også gerne en udfordring op, og sidste år gav hun alle Røddings 7-9 klasser drenge og piger undervisning i Yoga, en anderledes udfordrende målgruppe. Men dejligt at se de unge med smil på læben forsøge sig i Yogaens verden, og gå derfra med en god oplevelse.

Pia Dall-Hansen belønnes med Frøs Lederpris 2015 for Rødding. Sammen med prisen følger en check på 5.000 kr.