Frøs Sparekasse inviterer til gratis foredrag med Arne Nielsson
 

Tirsdag den 22. november kl 19.00 inviterer Frøs Sparekasse alle til gratis foredrag med Arne Nielsson på Scandic i Kolding. Han giver i foredraget inspiration, viden og værktøjer til, hvordan arbejdsglæde kan udvikles med få og enkle modeller.

Arne Nielsson vil i foredraget implementere begrebet "hænderne-over-hovedet-dage". Det er dage, hvor du kommer hjem fra jobbet med overskud og energi. Desuden kommer han ind på, hvad der skaber disse dage, hvordan kan vi hver især bidrage til at løfte en fælles kultur på arbejdspladsen.
Foredraget tager udgangspunkt i de mekanismer, der styrer og påvirker den menneskelige adfærd. Han trækker paralleller fra idrættens verden, hvor det at præstere under pres en specifik dag, er forudsætningen for at være succesfuld.

Hør ham blandt andet fortælle om:

  • Hvordan overlever vi en verden, der konstant stiller større og større krav?
  • Hvordan sikrer jeg harmoni mellem job, familie og fritid?
  • Hvordan skaber jeg bevidsthed om, hvordan jeg styrer og påvirker mig selv i forholdet til stress?
  • Hvordan påvirker jeg mig selv og andre til at få det bedste ud af sig selv og sine omgivelser?
  • Hvordan får jeg overskud til en travl hverdag?

Tilmeldingen er lukket

Tid og sted

Arrangementet foregår på Scandic i Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding. Arrangementet er fra kl. 19.00 - 21.00 og dørene åbnes kl. 18.30. Kom i god tid, da alle pladser er unummererede.

Arne Nielsson - den mest succesfulde kanoroer

Arne Nielsson var den mindste kanoroer. På trods af omverdenens manglende tro på hans evne til at få succes, trodsede diverse negative fordomme og blev den mest succesfyldte kanoroer. Han har 10 x verdensmesterskaber, 74 x danske mesterskaber og 1 olympisk medalje bag sig - et eksempel og bevis på, at det er vores holdninger til os selv og dem, vi er sammen med, der afgør vores resultater.