Vil du med i cirkus?
 

For 33. gang holder vi i uge 38 den årlige store Børneuge for alle kunder mellem 0 og til og med 11 år. Afdelingerne vil være flot pyntet, der er tegnekonkurrence, en gratis gave (en drikkedunk fra Sistema) og ugen slutter som altid af med to gratis cirkusforestillinger.

Vi inviterer 2.000 kunder i Cirkus Dannebrog den 25. september 2016. Du er velkommen til at tage en voksen med i cirkus. Dog kun én voksen pr. familie. Alle kunder modtager i løbet af uge 37 et brev med en invitation og en tegning til tegnekonkurrencen.

Kom ind i afdelingen

Billetter kan hentes fra mandag den 19. september klokken 13.00 efter "først til mølle princippet" - normalprisen er 150-280 kr. Samtidig med besøget i afdelingen får alle børn, der kommer ind, en smart drikkedunk fra Sistema og der er en stor tegnekonkurrence med fine præmier.

Bemærk, billetter og gaver kan hun hentes i kassens åbningstid, mandag - fredag fra klokken 13.00 - 16.00, dog torsdag til klokken 17.00.

Til og fra cirkus

Cirkusforestillingerne er på Lundekobbel, 6510 Gram. Hvis du bor i Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Fredericia eller Vejle har du mulighed for at komme med bus til en af forestillingerne. Hør nærmere i din Frøs Sparekasse afdeling. Der kan ikke købes ekstra billetter til forestillingerne andre steder, da det er en special forestilling kun for Frøs Sparekasse kunder.

For at deltage i Børneugen og komme gratis i cirkus, skal man være 11 år eller derunder og kunde i Frøs Sparekasse.