Ny administrerende direktør fundet

 

Når administrerende direktør gennem 37 år, Kurt Jensen, takker af til april 2017 bliver roret overtaget af Henning Danielsen Dam, som i dag er områdedirektør for erhverv i Sydbank.

Bestyrelsen i Frøs Sparekasse har nu fundet adm. direktør Kurt Jensens afløser. Der har været stor interesse for stillingen med et ansøgerfelt på hele 35 kandidater. Det har ligget bestyrelsen meget på sinde at finde en stærk profil, som vil fortsætte den strategiske linje med Frøs Sparekasse som et selvstændigt pengeinstitut med rødder i det syd- og sønderjyske. Henning Danielsen Dam har alle de kompetencer og værdier, som bestyrelsen har søgt.

Bestyrelsesformand Jørgen Kring Jensen siger: "Kurt Jensen har gennem 37 år ledet Frøs Sparekasse sikkert og stærkt gennem såvel en finanskrise, højkonjunktur og kartoffelkur, så Frøs Sparekasse i dag står som et solidt og selvstændigt pengeinstitut. Sparekassen nyder stor opbakning og tillid fra vores garanter, kunder og medarbejdere og derfor var det yderst vigtigt at finde en stærk profil, der kunne løfte opgaven efter Kurt Jensen. Det er jeg sikker på, at Henning Danielsen Dam kan".

Henning Danielsen Dam, 47 år, kommer fra Sydbank, hvor han er områdedirektør for Sydbanks samlede erhvervsforretning. Fra 2011 til 2016 var han områdedirektør med ansvar for Sydbanks aktiviteter i Sønderjylland. Han kom til Sydbank i 2011 efter en årrække i Danske Bank. Han er uddannet bankmand og har siden suppleret med en CBA. Henning Danielsen Dam er født og opvokset i Nordjylland, men har de sidste 23 år arbejdet i Sydjylland. Han bor i Aabenraa sammen med sin kone og parrets 2 børn på henholdsvis 5 og 8 år, Henning Danielsen Dam har også en datter fra tidligere forhold på 16 år.

Henning Danielsen Dam tiltræder stillingen som adm. direktør den 1. april 2017

"Jeg glæder mig rigtig meget til at tiltræde jobbet til foråret som adm. direktør i Frøs Sparekasse. Der er meget, jeg skal lære om Frøs Sparekasse, medarbejderne, kunderne og garanterne. Jeg har arbejdet mange år i det syd- og sønderjyske og fornemmer, at der er stor opbakning til sparekassen - hele vejen rundt".


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Jørgen Kring Jensen, bestyrelsesformand i Frøs Sparekasse, tlf. 4044 4595