Deltag med dit bud på et godt sted at være

 

Konkurrencen løber fra d. 18. marts - 25. april 2016. Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede af dit bud på, hvad der er et godt sted at være for dig - det kan være sammen med familien, i skove og meget andet. Slip kreativiteten løs, lige dit billede op på Instagram og brug hashtaggene #frøssparekasse og #etgodtstedatvære. Du kan også dele dit billede på facebook.com/FroesSparekasse
Når du uploader et billede på Instagram eller facebook med #frøssparekasse og #etgodtstedatvære kan dit billede blive vist på hjemmesiden www.frøs.dk og på facebooksiden facebook.com/FroesSparekasse i sammenhæng med konkurrencen.
Arrangøren af konkurrencen er: Frøs Sparekasse.

Krav

Billedet skal være dit eget, og uploadet eller hash-tagget i konkurrenceperioden. For Frøs Sparekasse har mulighed for at udvælge en vinder, kræves det at deltageren har en åben profil på den platform billedet lægges på, således at vi har adgang til profilens billeder. Ansatte i Frøs Sparekasse kan ikke deltage i konkurrencen om præmier, men må gerne uploade billeder med #frøssparekasse og #etgodtstedatvære

Præmie og vinder

Blandt de indsendte billeder udvælger Frøs Sparekasse et vinderbillede. Præmien er et gavekort til et Hotel Vejlefjord til en værdi af 3.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
Vinderen offentliggøres på Instagram og Facebook. Vinderen bliver kontaktet via Instagram, Facebook eller mail.

Om det indsendte billede

Frøs Sparekasse forbeholder sig retten til at anmelde billeder af anstødelig karakter, samt til at udelukke deltagere ved upload af anstødelige billeder eller ved mistanke om snyd.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med hverken Instagram eller Facebook.