Velkommen til din nye mobilbank

Velkommen til den nye, opdaterede version af din mobilbank. Vi har gjort den meget mere intuitiv, så du har de funktioner, du benytter allermest lige ved hånden og let kan få overblik over f.eks. dine konti.
Den nye mobilmenu består af en række ikoner - vi kalder dem for universer - der hver især indeholder de informationer, du er vant til at finde ved hjælp af navigation i menuen.

Du bestemmer

Når du står på et univers, vil du kunne se de informationer og funktioner, der hører til universet i de underliggende kasser. Du bestemmer selv, om du vil se alle detaljer, eller om du foretrækker et enkelt overblik i hvert univers - og app’en husker dine præferencer, når du åbner den næste gang.

Det kan du finde i de nye universer

Menuen består af følgende universer: Overblik, Betalinger og Kontakt.

  • Overblik giver dig et samlet billede på tværs af dine konti. Du vælger selv, hvordan du vil se dine konti i oversigten - om de skal vises med dine seneste posteringer eller ej. Samtidig er Overblik en hurtig genvej til at betale regninger eller overføre penge.

  • Betalinger
    indeholder din udbakke og adgang til at betale regninger eller overføre penge. Du kan desuden også beregne valutakurser her.

  • Kontakt er din direkte vej til at spærre et bortkommet kort, eller til at finde en filial eller hæveautomat.