Gratis omlægning af Totalkredit lån resten af 2016
 

Mange af vores kunder bliver påvirket af Totalkredits forhøjelse af bidragssatserne. De seneste uger har vi nøje fulgt debatten og udviklingen. Vi er nu klar med et tilbud til vores boligkunder, som er påvirket af de varslede forhøjelser af bidragssatser.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder muligheden for gratis at omlægge deres Totalkredit lån i hele 2016.  Det betyder, at du som kunde har mulighed for at omlægge dit lån og derved eventuelt skære toppen af bidragssatserne. Det er særligt attraktivt, hvis du i dag har et F1, F2, F3 eller F4-lån, som er de lån med de højeste bidragssatser.

I praksis betyder det, at Frøs betaler de omkostninger, der er ved omlægningen til et andet lån i Totalkredit - også afgifter til tinglysning. Vi dækker dog ikke eventuelle kurstab.

Har du allerede omlagt dit lån i 2016, så dækker vi naturligvis også dine omkostninger eksklusiv kurstab. Du kan forvente at høre fra os senest 1. maj 2016.

Hvilket lån og hvilken løsning, der passer bedst til dig, er afhængig af din økonomi, din lånetype og din situation. Derfor anbefaler vi, at du tager en snak med din rådgiver i Frøs, så I sammen kan se på dine muligheder.

Betingelser

Frøs Sparekasse yder gratis omlægning af Totalkreditlån resten af 2016, når følgende betingelser er opfyldt:

  • Du skal konvertere dit bestående Totalkreditlån fra en type til en anden hos Totalkredit (eksempelvis fra F1 til 30-årigt fastforrentet)
  • Du skal foretage konvertering for at opnå fald i bidragssatsen
Øvrige ændringer er ikke omfattet af den gratis låneomlægning (eksempelvis løbetidsforlængelse, tillægsbelåning, ombygning og samling af antal lån)
 

Kontakt din lokale rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Find din rådgiver her.