Nyhed: Nu får I det bedste fra Swipp og MobilePay

 

Frøs Sparekasse bliver en del af et nyt MobilePay-samarbejde. Det betyder, at du som kunde på sigt skal sige farvel til Swipp og goddag til MobilePay.

I første omgang sker der ingen ændringer for private kunder i Frøs Sparekasse der bruger Swipp.  Du kan fortsat bruge Swipp i en periode. På sigt vil løsningen dog blive faset ud. Erhvervskunder som har Swipp løsningen vil blive tilbudt at skifte til Mobilepay.
 
Det nye partnerskab åbner vejen for, at en samlet dansk banksektor kan stå bag MobilePay og det giver mulighed for at forene det bedste fra begge verdener til glæde for kunderne og pengeinstitutterne.

Til gavn for brugerne

Frøs Sparekasses adm. direktør glæder sig over, at der er fundet en løsning for Swipp, som tilgodeser såvel kunderne som pengeinstitutterne.

"MobilePay har skabt en stærk og brugervenlig platform for mobilbetalinger, som har vundet stor udbredelse inden for person til person-betalinger herhjemme. Nu konsoliderer vi samarbejdet i erkendelse af, at kunderne har talt, og vi har lyttet. Det nye partnerskab vil ikke alene styrke MobilePay i forhold til fremtidig innovation til gavn for brugerne. Det betyder også, at sektoren står styrket i forhold til store internationale teknologivirksomheder, der gerne vil ind på det danske marked. Med det store antal af danske pengeinstitutter, der nu bakker op om løsningen er der grundlag for med stor styrke at udvikle og udbrede MobilePay, samtidig med at vi med konto til kontoinfrastrukturen får mulighed for at gøre dette på den mest omkostningseffektive måde", forklarer Kurt Jensen.

Fremtiden

Swipp vil på sigt udgå som selvstændig app - og selskabet bag lukkes formelt, når tid er - mens dele af funktionaliteten som nævnt vil leve videre.

"Det er op til de enkelte pengeinstitutter at tage stilling til, om de ønsker at være en del af det nye partnerskab. Det er vores forventning, at der vil være bred opbakning til aftalen. Hos os er der er ingen tvivl om, at det er den rigtige vej at gå. Det vil være en fordel for den enkelte kunde, det enkelte pengeinstitut og for sektoren som helhed, hvis vi på denne måde kan forene kræfterne til fælles bedste", siger Kurt Jensen.